Monday, October 20, 2008

3-åringen Alice

Mitt i all uppståndelse kan man nästan glömma bort att vi inte bara haft en födelse i huset utan även en födelsedag. Nu har vi en födelsedag den 14 okt och en den 18 okt. Och kusinfödelsedag den 10. Mycket kalas blir det!



Två rufstjejer öppnar paket. I vår familj får man frukost och presenter på sängen när man fyller år. Ni skulle ha sett Alice min när vi väckte henne med tårta med tre ljus på. Hon som gärna brukar ligga kvar i sängen och morna sig länge, den här morgonen hoppade hon upp. Och så fick hon ett stooort paket med en riddarborg i. Kusin Ville fick en likadan när han fyllde år och Alice blev väldigt förtjust i alla fina figurer: drakar, riddare, hästar. Så Alice fick en precis likadan.



Finaste treåringen på väg till dagis i nya födelsedagsfleecen som farfar kom och levererade tillsammans med ny vinteroverall på födelsedagsmorgonen. Tack tack!



Mormor kom hem från Spanien för några dagar sedan och hade med sig denna flamenco-klänning med tillhörande hårblomma till födelsedagsbarnet.


Det planerade födelsedagskalaset blev lite decimerat, bara en dag efter Vincents födelse orkade mamma och pappa inte riktigt med att ordna stort kalas. Men det räckte till i alla fall, med mormor, morfar, farmor och farfar. Alice hade beställt hallontårta, med sommarens hemplockade hallon från Timmervik.
Posted by Picasa

1 comment:

Ally said...

Three?! I know my kids get older but I somehow forget that other people's do too.

Alice seems like a very cool little person. I'm sure she made out like a bandit with the birthday presents.