Thursday, November 06, 2008

Pärlpyssel

Livet tuffar på i familjen T. Pappa Johan har börjat jobba, och vardagen har börjat för familjen. Alice har drabbats big time av av syskonsvartsjukan och vi andra gör så gott vi kan för att hjälpa henne att hantera det, men det är inte utan att det tär på tålamodet. Vincent är tålig, trots nyp, sparkar och allmänt hårdhänt behandling. Är det så att småsyskon allmänt är tåligare än storasyskon?

Hur som helst så försöker vi att ge henne så mycket enskild vuxentid som möjligt, så att hon inte skall känna att hon alltid får stå åt sidan för lillebror. Idag fick Vincent vara med pappa en stund så att mamma och Alice kunde pyssla med pärlor som hon fick i födelsedagspresent. Det är utan tvekan nya favoritsysslan.



Kolla in den där koncentrationen hos vår prinsessa! "Mamma jag älskar att göra halsband"
(Ignorera trötta mamman bakom)



Och så här blev resultatet. Hon har gjort båda halsbanden helt själv, rätt proffsigt, va?



Och så en ny idolbild på Vincent. Han sover mest hela tiden fortfarande, i alla fall på dagarna. Han vaknar bara för att äta och bajsa lite. På nätterna däremot är han vaken i betydligt större utsträckning, därav den trötta mamman på bilden ovan. Han är bara nöjd om han får sitta upprätt i famnen, det duger inte att ligga ner. Och så skall lampan vara tänd, släcker han börjar han knorra. Behöver jag säga att pappan för tillfället sover i gästrummet?
Posted by Picasa

No comments: