Thursday, September 18, 2008

Badrummet är nu försatt i vänteläge

Nyss var det familjen som var försatt i vänteläge. Inget annat kunde försiggå under tiden arbetet var som intensivast i badrummet. Nu har vi kommit så långt som det går i badrummet, så nu väntar vi på badrumsmöbler mm istället. Enligt leverantören skylle skåpen komma i slutet på denna vecka (med tanke på att det är fredag imorgon och vi inte har hört något ännu så är det kanske inte troligt) eller i början på nästa.



Under kaklingens gång såg det ut så här.



Här får man en känsla av ungefär hur de olika plattorna ser ut tillsammans. Vi är faktiskt vansinnigt nöjda. För övrigt var det ju ytterligare ett beslut att fatta som jag inte ens hade en tanke på tidigare: fogar! Så när man väl har bestämt sig för färgen på kaklet, och formen, och storleken, och materialet och glansen och allt det där, då skall man också bestämma sig för vilken färg man vill ha på fogen. Och det handlar inte om vitt eller grått heller, utan tusen miljarder olika nyanser av vitt eller grått. Hur som helst tror jag att vi träffade rätt till slut, eller vad tror ni?



Så här ser nu vår fasad åt norr ut, efter att det gamla fönstret satts igen och målats över och det nya fönstret fått fönsterfoder.
Posted by Picasa

1 comment:

Lena Kristina said...

Käraste byggare i liv och levene! VA SNYGGT det ser ut! GRATTIS till denna uppgradering i skönhet och praktiskhet!!
Mor lena kristina